Povpraševanje
Izdelek
Količina
  • Na seznamu povpraševanja ni izdelkov.

STREŠNO OKNO VELUX INTEGRA GGL 307021 MK06 78x118cm


5702326548611

Opis

Strešno okno, ki je opremljeno z motorjem, daljinskim stikalom in senzorjem za dež, je odlična rešitev za vsak pametni dom ali prostore, kjer je okno vgrajeno visoko in je potrebno pogosto zračenje. Deluje s pomočjo električne ali solarne energije, priključi se na 220V. Odlikuje ga izredno tiho delovanje motorja, ki je integriran v okvir okna.

Sredinsko vpeto strešno okno GGL je primerno za skoraj vse prostore, od kuhinje in spalnice do dnevne in otroške sobe. Izdelano je iz lepljencev bora.

 

Thermo-technology

V okenskem krilu in na okenskem okvirju so dodani elementi iz ekspandiranega polistirena (EPS). Kljub zelo vitkim profilom na okenskemu krilu, ima to strešno okno odlične toplotne karakteristike (vrednost U in g).

 

Odpiranje z ročico zgoraj

Za zagotavljanje razgleda skozi strešna okna mora biti spodnji rob vgradnje na višini cca. 100 cm od gotovih tal, zato je ročica za odpiranje zgoraj, da lahko izkoristimo prostor direktno pod oknom. V odpiralno ročico je integrirana prezračevalna loputa.

 

Zasuk krila za čiščenje

Pri vseh strešnih oknih VELUX se krilo zasuka tako, da je zunanje steklo na notranji strani. Učvrsti se ga z zatičem. Tako je čiščenje zunanjega stekla enostavno kar iz notranjosti.

 

Senzor za dež

Vgrajen senzor za dež avtomatsko zapre strešno okno, ko nanj pade nekaj kapljic dežja. Ko je okno zaprto ga je možno upravljati ročno.

 

Upravljanje

Upravljalni daljinec ima neoviran doseg do 300 m, v zaprtih prostorih pa do 30 m, okno odpre do 200 mm. Z enim stikalom lahko odpirate in zapirate tudi več strešnih oken. Okno je mogoče ročno odpreti do kota 180° za čiščenje.

 

širina: 78 cm, višina: 118 cm
Barva: bor

Podobni izdelki

Privacy Preference Center