Pravno obvestilo

OBNOVA TRGOVINA D.O.O.
Ulica: ŠKOFOVA ULICA 7
Pošta: 1000 LJUBLJANA
Kraj: LJUBLJANA

Matična številka: 5834147
ID št. za DDV: SI81316232

T 01 56 08 200
01 56 08 217
info@obnova.si

Upravitelj spletne strani www.obnova.si (v nadaljevanju spletna stran) je podjetje OBNOVA TRGOVINA D.O.O.(v nadaljevanju podjetje Obnova trgovina).

Vse informacije in vsebine, objavljene na spletni stani podjetja Obnova trgovina, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Dokumentov, objavljenih na teh spletnih straneh, se ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja podjetja Obnova trgovina.

Ponudba izdelkov na spletni strani se lahko razlikuje od ponudbe in zaloge na posameznem prodajnem mestu. Ponudba na prodajnih mestih je odvisna od prodajnega programa, velikosti ter prodajne politike posameznega prodajnega mesta. Nekateri izdelki so dobavljivi po naročilu. Cene izdelkov, kjer so prikazane, so v evrih in vključujejo DDV. Objavljene cene veljajo v prodajnih centrih Topdom OBNOVA v času trajanja prodajne akcije. Slike so simbolične, dekorativni material ni vključen v ceno.

Ker obstajajo na spletni strani www.obnova.si določene povezave na druge spletne strani, ki niso v nikakršni povezavi s podjetjem  Obnova trgovina, ne prevzemamo nobene odgovornosti za zašcito, točnost in varnost podatkov, objavljenih na teh spletnih straneh, kot tudi ne za morebitno škodo, ki bi jo uporabnik utrpel z obiskom teh povezav.

Podjetje Obnova trgovina se bo na vse načine trudilo, da zagotovi najbolj točne in najnovejše podatke na spletni strani www.obnova.si, vendar si pridržuje pravico do sprememb vseh objavljenih vsebin. Podjetje ni odgovorno za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij.

Na določenih mestih spletne strani www.obnova.si, bo podjetje Obnova trgovina zbiralo osebne podatke uporabnikov (ime, priimek, naslov, telefonska številka, e-poštni naslov), o čemer bo uporabnik obveščen in bo lahko te podatke prostovoljno posredoval. Podjetje Obnova trgovina jamči, da bodo na ta način zbrani podatki namenjeni izključno uporabi podjetja Obnova trgovina. Podatki uporabnikov spletne stani www.obnova.si v nobenem primeru ne bodo predani tretji osebi ali bili kako drugače zlorabljeni. Podjetje se zavezuje k trajnemu varovanju vseh zbranih podatkov preko spletne strani. Podjetje ne odgovarja za morebitne napake, ki so posledica posredovanja napačnih podatkov ob izpolnjevanju obrazcov na spletni strani www.obnova.si. Z uporabnikom spletne strani sme podjetje Obnova trgovina stopiti v stik preko sredstev na daljavo le, če temu uporabnik izrecno ne nasprotuje.