O podjetju

Podjetje OBNOVA TRGOVINA  d.o.o. je uspešno trgovsko podjetje, ki se že več kot 30 let ukvarja s prodajo izdelkov za gradnjo, dom, vrt in kopalnice ter je del skupine Topdom.

VSE ZA VELIKE IN MALE MOJSTRE

31LET

odlične ponudbe na slovenskem tržišču

10000IZDELKOV NA ZALOGI

izdelkov stalno na zalogi

5PRODAJNIH MEST

prodajnih mest v osrednji Sloveniji

95ZAPOSLENIH

zaposlenih

35MIO

letnega prometa

Vizija podjetja

Postati glavni ponudnik gradbenega materiala in sanitarnega pohištva v Ljubljani z okolico, imeti zadovoljne zaposlene in pozitivno klimo v podjetju. Ponujati kvalitetne materiale in kakovostne storitve našim strankam.

Obnova trgovina d.o.o se ukvarja s prodajo gradbenega materiala. Ustanovljena je leta 1992 in je eno izmed podjetij, ki so krojila začetek podjetništva v samostojni Sloveniji. Na trg so se uspeli prebiti z povezovanjem v skupino Topdom, ki ima največ poslovalnic z gradbenim materialom v Sloveniji. Skupaj so vzpostavili sodelovanje z slovenskimi dobavitelji in s tem povečali svoj tržni delež. Tako je podjetju uspelo pridobiti vlogo enega najboljših ponudnikov gradbenega materiala v Ljubljani. Obnova trgovina danes posluje tudi v okolici Ljubljane in ima 5 gradbenih centrov: Črnuče, na Tržaški cesti, na Celovški cesti, v Logatcu in na Lesno Brdo ter 2 salona keramike v Črnučah in na Tržaški cesti.

PREDSTAVITVENE VSEBINE:

4 gradbeni centri in 2 salona keramike

Topdom OBNOVA Črnuče

Gradbeni center in
salon keramike

Topdom OBNOVA Lesno Brdo

Gradbeni center

Topdom OBNOVA Logatec

Gradbeni center

Topdom OBNOVA Celovška

Gradbeni center

Topdom OBNOVA Tržaška

Salon keramike

Kontaktni podatki prodajnih mest

NASLOV

OBNOVA TRGOVINA D.O.O.
Ulica: ŠKOFOVA ULICA 7
Pošta: 1000 LJUBLJANA
Kraj: LJUBLJANA

PODJETJE

Direktor: BOŠTJAN ČERTANEC
Matična številka:
5834147
ID št. za DDV:
SI81316232
Leto ustanovitve:
1994
Število zaposlenih:
93

BANKA

NLB d.d.
SI56 02053 001 0087 314
Sberbank d.d.
SI56 30000 000 9455 693

O skupini Topdom

Skupino Topdom na slovenskem tržišču sestavlja 13 podjetij, ki na trgu nastopajo pod skupno trgovsko blagovno znamko TOPDOM. Slogan skupine je » ZA MALE IN VELIKE MOJSTRE«.

Skupina Topdom zajema 36 prodajnih mest in sicer 35 po vsej Sloveniji in eno prodajno mesto v Bosni in Hercegovini.

Ponudba obsega celoten nabor izdelkov za izvedbo del od temeljev do strehe. Cilj skupine Topdom je individualnim kupcem in izvajalcem na enem mestu zagotoviti celostno ponudbo.

S svojo ponudbo skupina Topdom uspešno zadovoljuje potrebe tako individualnih graditeljev kot tudi obrtnikov ter investitorjev objektov. Podjetje Topdom d.o.o. vrši veleprodajo, skrbi za čim boljše nabavne pogoje in celovit nabor izdelkov.

Mednarodni značaj skupine je potrjen tudi s članstvom v največjem evropskem združenju trgovcev z gradbenim materialom, železnino in sanitarno opremo – združenju EURO-MAT.