Povpraševanje
Izdelek
Količina
  • Na seznamu povpraševanja ni izdelkov.

PLANITOP FAST 330 25kg SIVI


8022452053849

Opis

Hitrovezoča, mikroarmirana cementna malta za izravnavanje notranjih, zunanjih, talnih in stenskih površin, za hitro pripravo podlage pred polaganjem oblog iz keramičnih ploščic in izdelkov iz kamna ali pred nanosom tekoče vgrajevanih tesnilnih membran ali fleksibilnih tesnilnih sistemov na osnovi cementa. Priporočljiv nanos od 3 do 30 mm debeline.

Področje uporabe:

  • Izravnavanje armirano betonskih površin v plavalnih bazenih za hitro pripravo površin (samo po 24 urah pri 20°C) pred nanosom tesnilnih sistemov Mapelastic, Mapelastic Smart, Monolastic ali Monolastic Ultra ali po 4 urah pri 20°C pred polaganjem vseh vrst izdelkov iz keramičnih ploščic in mozaika.
  • Izravnavanje in glajenje čistih zunanjih in notranjih površin iz izdelkov, ki se po navadi uporabljajo v gradbeništvu, kot so npr. cementni estrihi, ki so dozoreli in suhi in estrihi izvedeni na osnovi specialnih hidravličnih veziv (na primer MAPEI Topcem, Topcem Pronto, Mapecem, Mapecem Pronto), obstoječe talne obloge iz keramičnih ploščic in kamna, skratka za hitro pripravo površin pred polaganjem (po samo 4 urah pri 20°C) izdelkov iz keramičnih ploščic in kamna pod pogojem, da niso občutljivi na vlago ali pred vgrajevanjem tesnilnih sistemov iz Mapelastic-a, Mapelastic Smart-a, Monolastic-a, Monolastic-a Ultra, Mapegum-a WPS (po samo 24 urah pri 20°C).
  • Lokalno popravilo neravnin in izvedba naklonskih klančin na površinah balkonov in teras.

 

Podobni izdelki

Privacy Preference Center