Povpraševanje
Izdelek
Količina
  • Na seznamu povpraševanja ni izdelkov.

MITOSIL 500ml SILIKONSKO LOČILNO SREDSTVO, MITOL


3838958797997

Opis

Mitosil je silikonsko ločilno sredstvo, namenjeno preprečevanju zlepljenja materialov pri uporabi lepil, brizganju in ekstrudiranju umetnih mas, ekspandiranju polistirena in poliuretana v kalupe, zaščiti pritisnih valjev pri robnih furnirkah, zaščiti nožev pri rezanju samolepilnih materialov, itd.

Preprečuje oprijemanje materiala ter s tem lajša čiščenje in vzdrževanje transportnih trakov, kmetijskih strojev in orodja npr. plugov, kosilnic, frez, lopat itd. Uporablja se lahko tudi kot mazalno sredstvo za tečaje, zadrge, vodila, škripce, zglobe ipd. Zaradi vodoodbojnih lastnosti se lahko uporablja tudi za impregnacijo nepoliranih kamnitih, gumenih in tekstilnih površin ter usnjene obutve.

Mitosil ne vsebuje organskih topil in ne razjeda materialov, je fiziološko inertna tekočina brez barve in vonja. Odporen je na nizke in visoke temperature, vodoodbojen, z dobrimi dielektričnimi lastnostmi, majhno površinsko napetostjo in odporen na kemikalije. Sprej je polnjen z okolju prijaznim plinom, brez freonov. Razpršilec omogoča pršenje v vseh položajih doze. Šoba razpršila je zaščitena pred mehanskimi poškodbami s pokrivno kapo, ki je med uporabo ni potrebno snemati. S pritiskom na sprožilec se lahko regulira intenzivnost pršenja.

 

Podobni izdelki

Privacy Preference Center