Solarni paneli BRAMAC SOLAR

V podjetju Bramac strešni sistemi d.o.o. se zavedajo, da je ohranjanje okolja pomembna zaveza za čisto prihodnost. Zato so v prodajni program leta 2007 uvedli solarne kolektorje Bramac. Bili so novost na slovenskem tržišču, saj se vgradijo v streho in s tem ohranjajo harmoničnost in skladnost objekta. Integriran okvir omogoča enostavno in hitro vgradnjo ter je primeren za vse tipe streh, kakor tudi za vse tipe strešnih kritin.

Vse iz ene roke

V letu 2009 so program razširili ter predstavili ponudbo celotne rešitve za pridobivanje tople sanitarne vode ter podporo ogrevanju. Sistem Bramac Solar omogoča visoke izkoristke ter s tem visoke prihranke pri letni porabi sredstev, namenjenih pridobivanju tople vode ter ogrevanju bivalnih prostorov. Prodajni program zajema vgradne solarne kolektorje, aluminijaste modulne kolektorje, ki omogočajo vgradnjo na streho, fasado itd., hranilnike tople vode, kombinirane hranilnike, zalogovnike, solarne postaje ter ves pripadajoči drobni material, ki ga potrebujete za izdelavo kakovostnega sistema z visokim izkoristkom zbrane sončne energije.

Kvaliteta

Bramac Solar ima za svoje izdelke pridobljen evropski znak kakovosti Solar Keymark, kar pomeni, da ustrezajo vsem evropskim standardom kakovosti. 10-letna garancija pa zagotavlja brezskrbne dni s solarnim sistemom Bramac.

Solarna streha Bramac – enostaven način montaže