Življenje v barvah
z barvami in premazi Sigma Coatings

TOPDOM Vrhunske barve in premazi Sigma coatings

Vrhunske barve za vrhunske rezultate!

 

Znamka Sigma Coatings združuje specializirane sisteme fasadnih in notranjih barv ter emajlov za lesene in kovinske izdelke.

Zaradi celovitega spektra barv in neštetih barvnih kombinacij se vam pri ustvarjalnosti ni treba omejevati: brez težav boste lahko združili ustvarjalne zamisli arhitektov, oblikovalcev ali pleskarskih mojstrov s konstrukcijo poslopja v njegovem naravnem okolju. Celovitost ponudbe se osredotoča na uporabo različnih barv, tekstur in struktur. Pri tem združuje različne učinke, ki zagotavljajo presenetljive rezultate ter omogočajo uresničitev najdrznejših vizij arhitektov in investitorjev.

Pri nas boste našli:

Na trdnih temeljih izkušenj

 

Zgodovina blagovne znamke Sigma sega v leto 1722, ko so v bližini Amsterdama ustanovili prvo podjetje za izdelavo barv na svetu – Peter Schoen & Son. Ime Sigma Coatings se je prvič pojavilo leta 1972 z združitvijo treh največjih nizozemskih proizvajalcev premazov.

Zaradi inovativne kombinacije tehnologije in vrhunske kakovosti so izdelki Sigma hitro postali priljubljeni v državah Beneluksa, prav tako pa so zavzeli pomembno mesto med strokovnjaki v Nemčiji, Franciji, na Danskem, v Italiji in na Poljskem.

TOPDOM Sigma logo

Zakaj se odločiti za barve in premaze Sigma Coatings?

 

  • Znamka zagotavlja celovito nego za lep videz in dolgo življenjsko dobo zgradb ter notranjih sten.
  • Odpravlja tehnične težave zaradi pomanjkljive kakovosti.
  • Izdelki zagotavljajo dolgotrajno zaščito novogradenj.
  • Izdelki povrnejo prvotni sijaj starejšim objektom zahvaljujoč zaščiti, ki ne prepušča nečistoč in agresivnih vplivov okolice.

Topdom uradni Sigma distributer za Slovenijo


Barve za les in kovino

 

Ne glede na to, ali uporabite emajl na vodni osnovi ali osnovi topil, zaščitni premaz za kovine ali venti lak: emajli Sigma Coatings vedno poskrbijo za optimalne rezultate – tudi v ekstremnih razmerah.

TOPDOM Barve za les in kovine Sigma Coatings
TOPDOM Notranje zidne barve Sigma Coatings

Notranje barve

 

Vse od temeljnih premazov in kitov do notranjih zidnih barv s pralnostjo razredov od 1 do 3, funkcionalnih barv in efekt premazov: s premazi Sigma Coatings lahko stene oblikujete povsem po svojih željah.

Impregnacije

 

Na voljo so impregnacije s širokim spektrom uporabe, za katere je zagotovljena združljivost z uporabljenim zaključenim slojem. Tako impregnacije Sigma Coatings z zaključnim slojem vedno tvorijo optimalen sistem.

TOPDOM Impregnacije Sigma Coatings
TOPDOM Fasadne barve Sigma Coatings

Fasadne barve

 

Vrsta fasadne barve je odvisna od njene funkcije, pa tudi od strukture, tipa podlage in strankinih specifikacij. Sigma Coatings ponuja zanesljive rešitve za vsakršne zahteve.

Poiščite vrhunske barve in premaze Sigma Coatings na prodajnih mestih Obnova.

Niansiranje na mešalnicah barv Sigma

 

Mešalnice Sigma omogočajo hitro pripravo barv za notranje stene, fasadnih barv, izdelkov za nego kovin in lesa na vodni osnovi ali osnovi topil v želenem odtenku.

 

Mešalnice barv Sigma zagotavljajo:

  • Vrhunsko natančnost barv
  • Ogromno izbiro barv
  • Briljantne barvne odtenke z visoko obstojnostjo na svetlobi
  • Obsežno podatkovna zbirka receptur
  • Preprosto ponovljivost barvnih odtenkov
  • Profesionalne barvne karte, ki izpolnjujejo najstrožje zahteve (določanje barvnih odtenkov, podatki o obstojnosti na svetlobi, podatki o odsevnosti)
TOPDOM Mesalnice barv Sigma 2

Mešalnice barv Sigma so na voljo na naslednjih prodajnih mestih OBNOVA TRGOVINA: