Oblikujte prostore z Wide & Style Mini

Na podlagi odziva serije keramike velikega formata Wide & Style so pri italijanskem proizvajalcu keramičnih ploščic ABK razvili novo kolekcijo stenskih oblog – Wide & Style Mini. Nova serija združuje estetsko privlačnost palete desetih barv z okrasnimi vzorci, ki se razprostirajo po steni na podoben način kot tapiserije ali tapete. Velikost 60 × 120 cm, s katero je lažje rokovati tudi v manjših prostorih, se popolnoma integrira s preostalo paleto keramičnih ploščic ABK.

WIDESTYLE MINI 8

Barva je ključni element pri oblikovanju katere koli notranjosti, saj lahko vpliva na naše razpoloženje in posreduje natančne občutke in sporočila.

Pri podjetju ABK so v tesnem sodelovanju z napovedovalci trendov razvili paleto desetih osnovnih barv, ki lahko zadovoljijo vse potrebe oblikovanja in poskrbijo za ključne barvne trende. Pri tem so uporabili tako tople kot hladne in nevtralne tone.

WIDESTYLE MINI 17

Stena, obložena s ploščicami Wide & Style Mini lahko notranjost spremeni v bujno naravo, ki pomirja telo in duha. Listi, rože in tropsko ozračje služijo kot navdih za vrsto dekorativnih površin z botanično tematiko, ki se popolnoma prilegajo najnovejšim trendom v modi in oblikovanju.

WIDESTYLE MINI 25

Eksotična atmosfera vzorcev Wide & Style Mini vzbuja privlačnost oddaljenih krajev in omogoča ponovno povezavo z naravo, ne da bi zapustili dom.

WIDESTYLE MINI 20 1
WIDESTYLE MINI 31 1

Za vsakega od osmih dekorativnih grafičnih vzorcev so pri podjetju ABK izbrali več barvnih kombinacij z enobarvnimi različicami ploščic WIDE & STYLE MINI. Ti predlogi nam olajšajo oblikovanje prefinjenega, privlačnega in sodobnega sloga v našem domu.

Oglejte si, kaj o seriji Wide & Style Mini pravijo strokovnjaki podjetja ABK:

(Video je v italijanščini. Za vklop slovenskih podnapisov kliknite ikono za podnapise,  Ikona podnapisi ki se nahaja na desnem spodnjem delu videa).