Fasada, ki se ponoči sveti

topdom sijoca fasada ponoci weber neon

Sijoča fasada v temi? Spektakularni, žareči dizajni na stenah in zidovih? Z novimi, inovativnimi izdelki linije Weber NEON je to sedaj mogoče!

Predstavljamo vam sijočo fasadno barvo weberton NEON  in  sijoči Aquabalance fasadni zaključni sloj weberpas NEON, ki predstavljata revolucijo v gradbeni industriji. Površine, prekrite z njima, se namreč čez dan »polnijo« s sončno ali z umetno svetlobo, v temi pa oddajajo absorbirano energijo, ki ustvarja sijoči učinek. Izdelka sta plod več kot 7-letnih raziskav skupine Saint-Gobain.

Sijoči zaključni sloj in barva sta priporočljiva za dekorativne namene večinoma tam, kjer je to arhitekturno možno in upravičeno. Med drugim so Weber NEON izdelki uporabni za:

  • sijoče fasade oz. dele fasad,
  • žareče dizajne na stenah in zidovih,
  • poudarjanje okenskih in vratnih obrob, balkonov, lož in hišnih številk,
  • ob upoštevanju določenih omejitev pa se lahko uporabijo tudi v notranjih prostorih.
TOPDOM weber neon fasada

TOPDOM weber NEON sijoca fasada ponoci polnjenje

Kako poteka polnjenje z energijo?

Sonce je najbolj učinkovito za polnjenje Weber NEON izdelkov, zato strokovnjaki iz skupine Saint-Gobain priporočajo uporabo weber NEON izdelkov na površinah, ki jih neposredno obdaja zahodna sončna svetloba. V temnejših predelih ima UV svetloba manjšo valovno dolžino, zato se lahko za doseganje boljšega učinka uporabi umetna hladna/bela svetloba.

Katere prednosti nudijo izdelki?

Poleg atraktivnega izgleda stavb in drugih elementov izdelki weber NEON tudi nudijo občutek varnosti v temi, saj naredijo prostore bolj vidne. Prav tako je pomembno, da lahko primerno velika površina celo nadomesti razsvetljavo, kar omogoča znatno znižanje stroškov. Izdelki so okolju prijazni, enostavni za uporabo in poskrbijo za posebni fosforescentni učinek, ki brez rednega osveževanja traja do 8 let.

TOPDOM weber NEON ponoci sijoca fasada

Izdelki linije weber NEON

TOPDOM weberton NEON

Sijoča fasadna barva weberton NEON

Je naprednejša verzija preverjene fasadne barve na osnovi veziv iz umetne smole. Pred uporabo se jo lahko malenkostno razredči s čisto tekočo vodo. Primerna je za barvanje novih fasadnih površin ali za obnovo obstoječih, mineralnih tako zunanjih kot notranjih površin.

Več

TOPDOM weberpas NEON

Sijoči zaključni sloj weberpas NEON z AquaBalance® tehnologijo

Zahvaljujoč pametnemu nadzoru vlage na popolnoma naraven način zmanjšuje možnost nastanka in razvoja alg in plesni na fasadni površini. Tako kot omet na mineralni osnovi površinsko razporedi vlago, ki nato lažje in enakomerno izhlapi. Na tak način lahko fasada ostane lepa in čista dolga leta.

Več

Kateri odtenki so na voljo? 

Oba izdelka linije weber Neon sta dobavljiva v naslednjih odtenkih (dan/noč):

  • beli/zeleni
  • beli/modri
  • beli/sinje modri

Weber NEON – prinaša luč v noč!