Za poslovne partnerje

Topdom – zanesljiv partner

Številna priznana domača in tuja podjetja so že spoznala prednosti sodelovanja s skupino Topdom. Na slovenskem trgu predstavljamo enega vodilnih trgovcev na področju prodaje kritin, gradbenega materiala, fasadnih sistemov ter izolacijskega materiala, prodajni program pa dopolnjujejo tudi ostali izdelki za gradnjo. Svojo ponudbo vedno bolj širimo tudi na izdelke za dom, saj želimo našim kupcem na enem mestu zagotoviti čimbolj zaokroženo ponudbo.

Veleprodaja in centralna nabava za skupino Topdom potekata preko podjetja Topdom d.o.o, prodajo podjetjem pa omogočamo tudi na vseh prodajnih mestih skupine Topdom po Sloveniji. Poslovno-logistični center Topdom, lociran v Dolu pri Ljubljani, omogoča nemoteno in pravočasno oskrbo naših poslovnih partnerjev. Široka prodajna mreža, učinkoviti kanali distribucije, strokovnost, zanesljivost in zavezanost h kakovosti so aduti, ki nam in našim poslovnim partnerjem omogočajo doseganje obojestranskega zadovoljstva.

Skupaj smo lahko še uspešnejši! Vabimo vas, da stopite z nami v stik ali nam pošljete vprašanje preko spodnjega obrazca.