Povpraševanje
Izdelek
Količina
  • Na seznamu povpraševanja ni izdelkov.

UV PROTECT OLJE 420 EXTRA BREZBARVNO 0,75l, OSMO


4006850164615

Opis

Osmo UV Protect olja so brezbarvna, svilnato mat in za zunanjo uporabo. Osmo UV Protect olje je posebej priporočljivo za vse zunanje vertikalne površine: vrata, okna, garažna vrta, lesene fasade, ostrešja, balkonske ograje, vrtno pohištvo, …

Z ali brez zaščitnega filma (410 brez zaščitnega filma; 420 z zaščitnim filmom), kot vrhnji sloj na predhodno pigmetirani površini bistveno podaljša interval obnove. Kot samostojna zaščita z UV faktorjem 12 prav tako bistveno upočasnjuje proces sivenja v primerjavi z nezaščitenim lesom.

Osmo UV Protect olje vsebuje posebne, brezbarvne sestavine, ki ščitijo les pred UV žarki. UV zaščitni faktor 12 učinkovito varuje les pred sivenjem brez prekrivanja naravne barve in strukture lesa.

Kot končni premaz za les, predhodno zaščiten z Osmo olji ali premazi, bistveno podaljša čas, ki je potreben za obnovo. Osmo UV protect kot zaščita za les, ki predhodno ni zaščiten, pa upočasni sivenje lesa z UV faktorjem 12 v primerjavi z nezaščitenim lesom.

V skladu s filozofijo Osmo produktov je Osmo UV Protect olje z mikro porami in se zato ne lomi, lušči in ne ustvarja mehurčkov na površini.

Močni sončni žarki uničujejo lignin v lesu, zato les sivi. Do nedavnega so se kot učinkovita rešitev obnesli edino premazi z barvnimi pigmenti. Osmo UV Protect olje pa omogoča tudi nevidno zaščito lesa pred UV žarki.

  • Osmo UV Protect olje je namenjeno za zunanjo uporabo, za vse zunanje vertikalne površine.
  • Osmo UV Protect oljea vsebujejo UV zaščitni faktor 12, ki les učinkovito varuje les pred sivenjem.
  • Podaljša čas, ki je potreben za obnovo.
  • Enostaven nanos Osmo UV Protect.
  • Predhodno brušenje ni potrebno. Za neobdelane lesene površine je potreben dvakratni premaz, za obnovo je dovolj en sam premaz po čisti in suhi površini.

 

Podobni izdelki

Privacy Preference Center