Povpraševanje
Izdelek
Količina
  • Na seznamu povpraševanja ni izdelkov.

ČISTILNA NAPRAVA ROTO ROECO 3 PE 3200l


8e4f938cc679

Opis

Biološka čistilna naprava RoEco 3 PE je namenjena čiščenju odpadne vode iz gospodinjstev. Rezervoar čistilne naprave je izdelaniz polietilena (PE) in se odlikuje po odlični statiki in nosilnosti. Vertikalna oblika in dimenzije rezervoarja omogočajo vgradnjo čistilne naprave na zelo majhni površini.

Čistilna naprava RoEco deluje po principu pretočne tehnologije čiščenja odpadne vode. Voda iz gospodinjstev priteka v prvi – usedalni prekat. Čez odprtino na dnu odteka v aeracijski prekat. V aeracijski prekat preko cevnih difuzorjev dovajamo zrak, ki se v obliki mehurčkov dviga na gladino vode. Voda se nato pretaka čez prelivno koleno v tretji prekat oz. naknadni usedalnik. V naknadnem usedalniku je nameščena mamut črpalka katera vrača posedlo blato nazaj v prvi usedalni prekat.

Pokrov, pohoden do 200 kg, omogoča enostaven dostop do posode za vzorčenje in servisiranje. Vgrajen ima sistem zaklepanja, ki onemogoča dostop otrokom in tretjim osebam. Tesnilo na pokrovu zagotavlja vodotesnost in plinotesnost. Teleskopski povišek omogoča prilagoditev višine na gradbišču.

Krmiljenje čistilne naprave RoEco nadzira krmilnik, vgrajen v samostoječo krmilno omarico. Krmilnik krmili 2 elektromagnetna ventila, vsakega s svojo funkcijo:

  • Črpanje usedenega blata iz naknadnega usedalnika nazaj v mehansko stopnjo čistilne naprave
  • Dovajanje zraka – aeracija v naknadnem usedalniku.

Volumen: 3200 l
Mere: Ø1800 x 2000 mm
Premer pokrova: Ø800 mm
Moč kompresorja: 58 W
Max dnevni dotok: 450 l/dan
Vtok/iztok: DN 110

 

Podobni izdelki

Privacy Preference Center